Garnisne

GarnisneUnikatnost svakog doma jesu garnisne od kovanog gvozdja. Od jednostavnih, modernih do prelepo ukrašenih garnišna. Sve garnišne izrađujemo po željama kupaca. Ovaj tip garnišni pored svoje estetike je izuzetno lak za rukovanje jer su njeni nosači fiksirani na zid, a šipka na kojoj stoji zavesa se skida, tako da možemo uz malo mašte stalno menjati izgled zavese. Kod garnišni največi ukras su nosači koji su izrađeni od kovanog gvožđa kao i krajevi šipke. Dodatni ukras vaše zavese je bočni nosač za koji se vezuje draper.


Garnisne

Garnisna je predmet koji se koristi da drži zavese, obično iznad prozora ili po ivicama tuš kabina ili kada , mada takođe gde god se mogu koristiti zavese . Garnisne od kovanog gvozdja idealne su i za kupatila, mogu se postaviti, oko kade ili tuš kabine, na male nosače koji se skidaju kada želite da promenite zavesu.
Garnisne mogu biti napravljene od mnogo materijala uključujući – drvo, metal, kovano gvozdje i plastiku . Garnisne dolaze u gotovo beskrajnim stilovima i dizajnu . Nisu sve garnisne jednostavne sa ravnim stubovima , već su dostupne od brojnih kompanija , u različitim oblicima i dizajnu, omogućavajući instalaciju u erkerami i oko zaobljenih uglova zidova. Cene i kvalitet garnisne su raznoliki kao dizajn od jeftinih velikih kutija u prodavnicama do visoko specijalnih proizvoda od strane kompanije za duzajn enterijera i arhitekata.
Garnisne od kovanog gvozdja su hit u svetu, a i kod nas, posebno za domove koji su se opredelili za neki viktorijanski stil ali se mogu upotrebiti i u modernim domovima. Garnisne od kovanog gvozdja mogu biti jednostavne ali i bogato ukrašene. Ukrasi se mogu dodati na delu koji je fiksiran na zidu, i može biti u bilo kom obliku, takođe se krajevi šipke mogu završavati sa raznim oblikom koji može da se skida. Garnisne od kovanog gvozdja mogu biti u raznim bojama, cak i bojama koje se prelemaju na svetlosti. Mogu se postaviti na, skoro bilo kakvim uslovima i preprekama.


Ukoliko vam je potrebna pomoc kontaktirajte nas!