Nosaci za police, cvece, drzaci za flase, novine, kisobraneDržač za cveće, držač za novine, držač za flaše, kišobrane. Nosači i postolja za sve. U širokom asortimanou ovih predmeta možemo dodati i konstrukcije za bašte držači loza, puzavica … Držači za saksije mogu biti podni , zidni, viseći ili u okviru bštenske konstrukcije. Mogu se poručiti nosači za veliki broj saksija i žardinjera. Svi nosaci za cvece izradjuju se po dimenzijama kupaca.


Nosaci za cvece

Nosaci za cvece predstavljaju divan ukras za vaše dvorište terase. Stanove i poslovne prostore. Nosaci za cvece sami po sebi oplemenjuju prostor a uz sve to su i jako funkcionalni.

Držač za novine

Držač novina lako nalazi svoje mesto u svakom prostoru. Držač za novine izrađujemo po vašim potrebama pokretni, fiksni visoki, niski… Sa staklenim ili drugim elementima

Držač za flaše

Držač za flaše idealan je za ukrašavanje prostora i poklanjanje prijateljima.

Stone police za vino

Stone police za vino su zanimljiv izbor za sve koji vole različitost. možete ih pomerati po stanu. Tokom obeda mogu stajati uz sam sto, u dnevnoj sobi vam mogu biti na dohvat ruke uz ugaonu garnituru i sl.

Police od kovanog gvozdja

Police od kovanog gvozdja su veoma praktične, jer se izrađuju po meri i obliku a mogu izgledati lepo i bogato. Police za kupatila, za knjige, police za peškire, police za kuhinju. Sve police izrađujemo po merama i željama kupaca.


Ukoliko vam je potrebna pomoc kontaktirajte nas!