Ograde i Kapije od kovanog gvozdja


Ograde i kapije od kovanog gvozdja krase mnoge kuće, vile, hotele, restorane.. Ograde i kapije od kovanog gvožđa izrađujemo po merama i nacrtima kupaca, ali i po nacrtima iz našeg kataloga.


Ograde i Kapije od kovanog gvozdja

Panelna ograda – Pruža sigurnost , čvrstoću, laku montažu i izbor boja.Panelna ograda zadovoljava sve zahteve u pogledu stabilnosti , zaštite od korozije tako da može imati široku primenu od gradjivanja bašti,sportskih terena, industrijskih i poslovnih objekata do ograda za obdaništa.
Ukrasna ograda – Individualna, dugovečna I elegantna su sinonimi za ukrasnu ogradu. Individualnost pruža izbor u tri serije: – elegantna, – moderna – klasicna. Završni krajevi i vrhovi na ogradama imaju cetiri izvedbe. Dugovečnost pruza toplo cinkovana i dodatna zaštita od korozije po čemu ima veliku prednost u odnosu na drvenu ogradu. Eleganciju pruža kroz kvalitetnu izradu i elegantne forme klasične, a modern izrade. Ukrasne ograde se izradjuju u svim traženim bojama.
Čvrste, sigurne i individualne. Za svaku baštu, privatni, poslovni, industrijski, sportski objekat , obdanište imamo odgovarajuću kapiju. Visoko kvalitetna izrada i zaštita od korozije po najvišim evropskim standardima pruža vam izuzetnu sigurnost .
Kapija ili prolaz je tačka ulaska u prostor ograđen zidovima , ili srednje veličine otvora u nekoj vrsti ograde . Kapija može sprečiti ili kontrolisati ulaske, odnosno izlaske pojedinaca , ili mogu biti samo dekorativne . Ostali uslovi za kapije uključuju IETT i port . Reč potiče od starog nordijskog “ Gata“ , što znači put ili put , a prvobitno iz jaza u zidu ili ograde , a ne barijeru koja ga zatvorila . Pokretni deo ili delovi kapija se može nazvati “ vrata “ , ali se koristi za ceo graničnom prelazu vrata obično se odnosi na ulazak u zgradu ili od unutrašnje otvora između različitih prostorija .
Kapija može imati rezu da spreči ulaske, ljuljanje i brave za bezbednost . Veće kapije mogu da se koriste za cele zgrade , kao što je dvorac, odnosno sama vrata da blokiraju ulazak kroz kapiju .
Ograde i kapije od kovanog gvozdja nikada ne izlaze iz mode, mogu se uklopiti uz moderan a i uz vintage stil.


Ukoliko vam je potrebna pomoc kontaktirajte nas!