Zastita za vrata i prozoreZastita za vrata i prozore izradjuje se prema zeljama i dimenzijama kupaca.


Zastita za vrata i prozore od kovanog gvozdja

Zastita za vrata i prozore (giter) je čvrsta i stabilna konstrukcija koja pokriva prozor i uglavnom se sastoji od okvira vertikalnih i horizontalnih šina. Set unutar ovog okvira može da se otvara ( oba operativna ili fiksne , horizontalno ili vertikalno ) da bude fiksiran. Tkanina , staklo i većina bilo kojih drugih predmeta može se montirati unutar okvira . Giteri obezbeđuju sigurnost , zaštitu,neželjenog uplitanja ili oštećenja i da poboljšaju estetiku zgrade. Zastita za vrata i prozore može biti jednostavna, ali i lepo ukrašena. Može biti iz jednog dela ili iz više delova.
Resetke od punog materijala ili od cevi za prozore, vrata, otvore. U ponudi imamo preko 280 modela resetki – ovi modeli i njihovi detalji mogu se kombinovati u zavisnosti od zelje klijenta. Mogu se montirati na stok i u stok, na pokretne resetke mogu se montirati razne vrste sigurnosnih brava.
Ornamenti na ulazu u vinski podrum, vrata dizajnirana da izgledaju kao prozor ili tradicionalna dvorišna kapija… Kovano gvožđe donosi luksuzne dizajnerske elemente na samom ulazu u vaš dom, a varijante su beskonačne.
Od elegantnih ružinih latica, medaljona, jednostavnih okvira sa umetnutim staklom za moderniji izgled, ili onih u klasičnom baroknom duhu. Ulazna vrata vašeg doma tačka su fokusa za vaše goste, i istovremeno ostavljaju poseban stilski dojam.
Međutim, ovi gvozdeni ukrasi predstavljaju i mala umetnička dela i izvan i unutar vaše kuće, jer veliku promenu unose i u vaš enterijer. Vaš hol dobiće toplinu, posebno ako se odlučite za elemente od stakla koji će propuštati svetlost.


Ukoliko vam je potrebna pomoc kontaktirajte nas!