kovano gvozdje

Kapije i ograde od kovanog gvožđa

Ograde za terase od kovanog gvožđa

Gelenderi od kovanog gvožđa

Zaštita za vrata i prozore

Kovano gvožđe Kolaček

Tradicija duga preko 120 godina.

namestaj od kovanog gvozdja

Nameštaj od kovanog gvožđa

Izrada svih vrsta nameštaja od kovanog gvožđa: kreveti, stolice i stolovi, klupe, baštenske garniture, nosači baldahina. Opremanje lokala, restorana, kafica. Stolovi i Stolice od kovanog gvozdja izradjujemo po zeljama kupaca.

Ograde za terase od kovanog gvožđa

Terasne ograde od kovanog gvožđa izradjujemo po nacrtima i dimenzijama kupaca. Balkonske kovane ograde mogu biti ravne ili lučne, a model kovane ograde za terase može biti iz našeg kataloga ili po želji klijenta. Takođe, terase od kovanog gvožđa se mogu ugradjivati u otvore raznih oblika. Balkonske kovane ograde zaštićujemo od korozije odgovarajućim premazima.

Ograde za terase od kovanog gvozdja
kapije od kovanog gvodzdja

Ograde i kapije od kovanog gvozdja

Ograde i kapije od kovanog gvožđa krase mnoge kuće, vile, hotele, restorane… Ograde i kapije od kovanog gvožđa izrađujemo po merama i nacrtima kupaca, ali i po nacrtima iz našeg kataloga.

Gelenderi i ograde za stepenište od kovanog gvožđa

Gelenderi od kovanog gvozdja krase mnoge stepenice, bilo da su stepenice u zamku, hotelu, vili, restoranu ili možđa u vašem domu. Gelenderi od kovanog gvožđa odišu lepotom u svakom prostoru. Gelendere izrađujemo po vašim dimenzijama i nacrtu, ili po nacrtima iz našeg kataloga . Gelendere od kovanog gvožđa je moguće ukrasiti drvenim rukohvatom, što daje dodatnu toplinu vašem prostoru.

gelenderi od kovanog gvozdja
nosaci za police od kovanog gvodzdja

Nosači za police, cveće, novine, kišobrane od kovanog gvožđa

Držač za cveće, držač za novine, držač za flaše, kišobrane. Nosači i postolja za sve. U širokom asortimanou ovih predmeta možemo dodati i konstrukcije za bašte držači loza, puzavica … Držači za saksije mogu biti podni , zidni, viseći ili u okviru bštenske konstrukcije. Mogu se poručiti nosači za veliki broj saksija i žardinjera. Svi nosaci za cvece izradjuju se po dimenzijama kupaca.

Ukoliko vam je potrebna pomoc pozovite nas nas!